Μικρές σουπιές με κρέμα και μαϊντανό: Ετοιμάστε μια μαϊντανάτη (σκόρδο & μαϊντανό). Αποψύξτε τις μικρές σουπιές σας.
Συνιστούμε να αποψύξετε τις σουπιές σας κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία. Σοτάρετε τις σουπιές σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, προσθέτοντας τη μαϊντανάτη σας ώστε να αποκτήσουν ομοιόμορφο χρώμα. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να σιγοβράσει για 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρετε με λευκό ρύζι ή ατμιστές καρότα.